Blog Başlık

  • Ekim 12, 2021

    Sağlıklı Bir Saç 1 ayda Ne Kadar Uzar?
  • Ekim 12, 2021

    Islak Saçı Sertçe Taramayın
  • Ekim 12, 2021

    Dermaroller Yeni Saç Çıkarır mı ve Dermaroller Nasıl Kullanılır?
    Dermaroller, üzerinde değişik uzunlukta (0,5mm, 1mm 1,5, 2 ve 2,5 mm gibi ) ve değişik sayılarda (135, 270, 540 adet) iğneler bulunan, kendi  etrafında kolaylıkla dönebilen tıraş  makinesi büyüklüğünde, silindirik masaj  aletlerine benzer bir alettir. Dermarollerı saçlı deride ileri geri hareket ettirerek deride mikro kanallar açılır ve uygulanacak olan saç serumunun deri içine geçişi  arttırılarak, saç serumunun doz ve etkinliğinin maksimum seviyeye ulaşması sağlanır. 
    Tavsiye edilen iğne uzunluğu vücudun  değişik bölgeleri ve  deri kalınlığına göre değişir.  Kafa derisinde en az 1,5 mm  uzunlukta ve en çok  sayıda yani  540 iğneli  dermaroller tercih edilebilir.
    Dermaroller kullanımı  mevcut saç köklerine zarar vermez çünkü  iğne etkisi ve minimal cilt hasarı, kıl  kökünün derideki  yerleşiminden (yaklaşık  -5 mm derinde) çok daha üst tabakada görülür.  Uygulama sırasında tabii ki  iğnenin tümü  deri içine batırılamaz ve gereği  de yoktur.
    Saçlarınızdaki incelme için,  Trixowell Saç Serumunu sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere, incelen alana  5’er  kez püskürtme ve ardından deriye masaj yaparak saç diplerine yedirerek kullanın. Özellikle 1.5 mm lik ve 540 iğneli  dermarolleri (eczane ya da internetten temin edebilirsiniz) saçlı  deride 2-3 dakika gezdirerek  uygulama öncesinde saçlı  deride gözenekler açıp daha sonra  saç serumunu masajla uygulamanızı tavsiye ediyoruz. Böylece Trixowell  Saç Serumu  deriden daha hızlı  ve yüksek  dozda emilecek  ve  etkinliğini  artıracaktır. Uygulama sırasında hafif canınız yanabilir ve deride pembeleşme oluşur, bu normaldir. Bu tedaviyi en az 7-8 ay devam ettirin, saçlarınızda kalınlaşma ve dirilme göreceksiniz. Dermaroller ile Trixowell Saç Serumunu uygulamak ayva tüyüne dönen saçlarınızı kalınlaştıracak ve yeni saç çıkışını tetikleyecektir.

    Dermaroller Nasıl Kullanılır?
  • Ekim 12, 2021

    Erkelerde saç dökülmesinin en önemli sebebi (%85) genetik yatkınlık . Genetik sebepli dökülmelerin etki mekanizmalarına bakıldığında karşımıza “kötü” testesteron çıkıyor.
    Nedir bu kötü testesteron ?

    saç dökülmesini doğal yollardan durdurmak mümkün müdür?
  • Temmuz 06, 2021

    Erkeklerin Saçları Neden Dökülür?

    Erkeklerin Saçları Neden Dökülür?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR