En iyi Saç Vitamini Hangisi?

En iyi Saç Vitamini Hangisi?

İyi bir saç vitamininden beklenen saç köklerini besleyerek, saç dökülmesini durdurması, incelen saçı kalınlaştırması ve saç telinin güçlü ve sağlıklı uzamasıdır. Saça iyi geldiği bilimsel olarak kanıtlanmış vitamin, mineral ve bitkisel ekstreleri içermelidir. Saça iyi geldiği bilinen en önemli vitamin Biotin yani diğer adıyla H Vitamini veya B7 vitamini tükettiğimiz besinleri enerjiye dönüştürmekte kullanılır. Vücudumuz için önemli bir vitamindir.

Vücudunuzun protein yapı taşları olan karbonhidratları, yağları ve amino asitleri metabolize etmek için biyotine ihtiyacı vardır. Tüm B vitaminleri gibi suda çözünür ve vücutta kullanıldığı için depolanmaz. Bu nedenle dışarıdan takviye olarak almak gerekir. Saçları besleyen ve güçlendiren diğer vitaminler ise folik asit, çinko, B vitaminleri, bitkisel ekstreler ise Saw Palmetto, Üzüm Çekirdeği Ekstresi, At Kuyruğu Ekstresi, Isırgan Otu, Ginkgo Biloba ekstresi, doğal DHT baskılayıcı balkabağı çekirdeği ekstresi, adaçayı özütü, yeşil çay özütlerini sayabiliriz.

Bu vitamin, mineral ve bitkisel ekstreleri içeren Trixowell Advanced Tablet kullanarak, saç dökülmenizi önleyebilir, incelen saçlarınızı güçlendirebilir, daha sağlıklı ve parlak saçlara kavuşabilirsiniz.

Etiketler: En iyi Saç Vitamini Hangisi?
Aralık 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR