Saçlarımız da Tıpkı Cildimiz gibi Yaşlanır mı?

Saçlarımız da Tıpkı Cildimiz gibi Yaşlanır mı?
Sağlıklı saç deyince aklımıza kalın telli, parlak ve hacimli saçlar gelir. Sağlıklı ve parlak saçlar aynı zamanda gençlik göstergesidir.
Tıpkı cildimiz ve diğer organlarımız gibi saçlarımız ve saç köklerimiz de doğal yaşlanma sürecini yaşamaktadır. Doğal yaşlanma süreci ile birlikte saçlarımız canlılığını kaybederek, incelmeye ve parlaklığını kaybetmeye başlar.  Eskisi gibi hızlı uzamaz ve hatta bazı durumlarda saç tepelerinde açılmalar başlar.
Saçlarımızda başlayan yaşlanma sürecini saç köklerimizi besleyen destek ürünler ile yavaşlatabilir, kontrol altına alabiliriz. 
Yaşlanmanın çeşitli sebepleri bulunuyor. Dengesiz beslenme, sigara ve alkol kullanımı, kronik rahatsızlıklar, hormon değişimleri, uyku düzeni, hareketsiz yaşam gibi.
Kozmetik ve antiaging sektörü yaşlanma sürecini yavaşlatmak ve kontrol altına almak için son sürat çalışmaktadır.
Sizde bu süreci kontrol altına almak için saç köklerini besleyen ve güçlendiren antiaging bitkisel aktifler içeren Trixowell Saç Dökülmesine Karşı / Saç Güçlendirici Serumu kullanabilirsiniz. Bu serum ile saç köklerinizi dışarıdan beslerken, içeriği saç köklerini desteklediği bilimsel olarak kanıtlanmış vitamin, mineral ve bitkisel ekstreler içeren Trixowell Gıda Takviyesi ile saç köklerinizi içten besleyebilirsiniz.
 
Etiketler: Saçlarımız da Tıpkı Cildimiz gibi Yaşlanır mı?
Ekim 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR